Panier gastronomiczny do produkcji kurczaka w panierce
Podana cena jest ceną brutto za kilogram przygotowanego przez państwa produktu.
Wiele firm w naszym kraju oferuje darmowe szkolenia w zamian za podpisanie umowy wyłącznościowej na zakup panieru gdzie cena za kilogram często przekracza 10 zł
NIE PRZEPŁACAJ ZA TEN SAM PRODUKT!
Zadzwoń [dane kontaktowe niedostępne]
Oferujemy szkolenie z zakresu:
Obsługa oraz serwis smażalnika (możliwy zakup dla klienta)
Programowanie urządzenia
Obróbka oraz przechowywanie mięsa drobiowego
Przygotowywanie marynaty (cena rynkowa 70zł kg nasza cena 11zł kg)
Przygotowywanie Panieru suchego (cena rynkowa 12-17 zł/kg nasza cena 3zł/kg
przechowywanie oraz przerabianie usmażonych kawałków kurczaka.
obliczanie opłacalności.
PLANUJESZ OTWORZENIE LOKALU Z KURCZAKIEM W PANIERCE SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI.
DOJAZD DO KLIENTA!
10 lat doświadczenia w branży!
Ważne do: 2019.08.19, wyświetleń: 245
nr ogłoszenia: 16153
#overlay {
position: fixed; /* Sit on top of the page content */
width: 100%; /* Full width (cover the whole page) */
height: 100%; /* Full height (cover the whole page) */
top: 0;
left: 0;
right: 0;
bottom: 0;
background-color: rgba(0,0,0,0.75); /* Black background with opacity */
z-index: 20; /* Specify a stack order in case you're using a different order for other elements */
cursor: pointer; /* Add a pointer on hover */
}